• 🔒Trygg och säker betalning
Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

DERMAHA Face Tonic, 100 ml

  • 488 kr
  • 340 kr

Dermaha Face Tonic är speciellt utvecklad för djuprengöring av huden. Produkten innehåller flera aktiva substanser som reducerar fina linjer!

Dela

Dermaha Face Tonic är speciellt utvecklad för djuprengöring av huden. Produkten innehåller flera aktiva substanser som reducerar fina linjer, tillför fuktighet, avlägsnar döda hudceller, bleker pigmentskador samt läker ut acne.

Dermaha Face Tonic appliceras morgon och kväll efter noggrann rengöring med Dermaha Cleansing Oil. Dermaha Face Tonic appliceras med en kompress eller med bomullspads direkt på huden. Dermaha Face Tonic kan i enstaka fall ge en viss värmekänsla. Det är inte en allergisk reaktion. Effekten är en naturlig följd av produktens verkan. Undvik att få produkten i ögonen. Skölj noga med vatten om så skulle ske.


Dermahas produkter är tillverkade av de bästa råvarorna: vax, fettsyror och oljor av naturligt ursprung. Grundat på den miljövänliga profilen har produkterna utformats så långt som möjligt med naturligt nedbrytbara råvaror.

Dermahas kemister har ett nära samarbete med branschens främsta råvaruproducenter och tar del av deras forskning. Fokus är användarens bästa, både vad gäller hudens hälsa och den estetiska upplevelsen av smink och hudvård. Produkterna tillverkas i egna laboratorier. Kemisten Kurt Pettersson är sedan 2003 huvudansvarig för beredningen.