• 🔒Trygg och säker betalning
Payment with Visa Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish

Annonsera på erbjudande.se

Företag kan annonsera på erbjudande.se, helt utan risk! Vid varje enskild försäljning som görs via oss så erhåller vi som standard 20% av försäljningsbeloppet (detta kan diskuteras vid dyrare produkter). 

Företag kan alltså presentera en mängd erbjudanden på vår sajt och endast betala något om de tjänar något!

Nå fler med Instagram & Facebook annonsering!

Vi erbjuder även företag möjligheten att annonsera sitt erbjudande till intressenter i sitt närområde via Facebook & Instagram. Detta är en extra kostnad då företaget betalar för annonseringen, men ger självklart erbjudandet en ännu större spridning då vi även annonserar i de sociala kanalerna! Erbjudande.se tjänar endast pengar då företaget gör försäljning, vilket visar på hur mycket vi tror på den marknadsföring vi gör. Detta ger självklart erbjudandet ännu mer trafik och stärker därför varumärket ytterligare! Dessutom har de som ser annonsen möjlighet att ta del av erbjudandet direkt! 

Vårt marknadsföringsteam är grymt duktiga och har varit i branschen länge! Vårt mål är alltid att skapa långvariga och gynnsamma relationer till de företag vi arbetar med. Därför har vi inga bindningstider, uppsägningstider eller abonnemang för att våra kunder själva ska kunna styra över samarbetet.